Iris Becker Elementary

Paid childcare available on Early Release Tuesdays

Paid childcare available on Early Release Tuesdays

With the start of Early Release Tuesdays next month (October 2023), the district is announcing a new childcare option for parents who need assistance afterschool. 

Early Release Enrichment Club is a paid after school enrichment program for students in kindergarten through 8th grade.  The program will provide registered students with time for outside play (weather permitting), homework, games and activities for the 90 minutes until the time they would have normally been released from school.

The club costs $11 per session for one student, $8 for the second student and $5 for each additional student from the same family.  Online, pre-enrollment is required to ensure the district has proper staffing and supplies. Busing is not available after Enrichment Club.

Parents can sign their child up by the week or for 4 weeks at a time.   Early Release Enrichment is planned for every elementary and middle school, but the program may not run in buildings if there is not enough interest.

Early Release Tuesdays are new to Dearborn Public Schools this school year and will provide teachers with additional time to participate in Professional Learning Communities.  Early Release Tuesdays start on Oct. 10, 2023 and run through May 28, 2024.

During those months, on each Tuesday school is in session, students will release 90 minutes earlier than usual.  

The enrichment program will be staffed by support staff, parapros and other school personnel while teachers are meeting. This is a separate program from Kids Club or the 21st Century learning program offered at some buildings.

Additional links

Early Release Enrichment Club Flier 

نشرة نادي الإثراء للإصدار المبكر

Early Release Enrichment Club registration by the week

Early Release Enrichment Club registration by 4-week blocks

مع بدء الانصراف المبكر في أيام الثلاثاء من الشهر المقبل تشرين الأول (أكتوبر ٢٠٢٣ )، يعلن القطاع التعليمي عن إتاحة خيار جديد للأهالي لرعاية الأطفال الذين يحتاجون إلى المساعدة بعد المدرسة.

يعد برنامج (Early Release Enrichment Club) نادي الإثراء في أيام الانصراف المبكر برنامجًا تعزيزيًا مدفوع الأجر بعد انتهاء الدوام المدرسي للطلاب من مرحلة رياض الأطفال حتى الصف الثامن. سوف يوفر البرنامج للطلاب المسجلين وقتًا للعب في الخارج (إذا سمحت الأحوال الجوية بذلك)، والواجبات المنزلية، والألعاب والأنشطة لمدة ٩٠ دقيقة حتى الوقت الذي يتم فيه خروجهم عادةً من المدرسة.

تبلغ تكلفة الانضمام إلى النادي ١١ دولارًا لكل جلسة للطالب الأول، و٨  دولارات للطالب الثاني، و٥ دولارات لكل طالب إضافي من نفس العائلة.  يلزم التسجيل المسبق عبر الإنترنت للتأكد من توفير القطاع التعليمي العدد الكافي من العاملين واللوازم المطلوبة. 

يمكن للوالدين تسجيل طفلهما لمدة أسبوع أو لمدة ٤  أسابيع في كل مرة.  يتم التخطيط  لنادي الإثراء في أيام الانصراف المبكر لكل مدرسة ابتدائية واعدادية، ولكن في حال عدم إظهار اهتمام كاف بالبرنامج من قبل الأهالي قد لا يتم توفيره في المبنى.  إن الانصراف المبكر أيام الثلاثاء نظام جديد في مدارس ديربورن الرسمية لهذا العام الدراسي وستوفر للمعلمين وقتًا إضافيًا للمشاركة في مجتمعات التعلم المهنية. يبدأ الانصراف المبكر في ١٠ تشرين الأول (أكتوبر) ٢٠٢٣ ويستمر حتى ٢٨ أيار (مايو) ٢٠٢٤.

خلال تلك الأشهر، في كل يوم ثلاثاء من أيام الدوام الرسمي المدرسي، يتغير موعد الانصراف ليصبح مبكرًا بـ ٩٠ دقيقة عن الموعد المعتاد.

سيتم تزويد برنامج الإثراء بموظفي الدعم والمساعدين وغيرهم من موظفي المدرسة أثناء اجتماع المعلمين. الرجاء الانتباه إلى أن هذا البرنامج منفصل عن نادي الأطفال أو برنامج التعلم للقرن الحادي والعشرين المقدم في بعض المباني.

 روابط إضافية

نشرة نادي الإثراء ايام الانصراف المبكر  

التسجيل الأسبوعي لنادي الإثراء ايام الانصراف المبكر 

التسجيل في نادي الإثراء ايام الانصراف المبكر لمدة أربعة أسابيع